ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπέκυψε στα τραύματά του το θύμα εργατικού ατυχήματος στο Ηράκλειο

17:19 - 23 Δεκ 2009 | Πολιτική
Υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά του ο 41χρονος Γεώργιος Χασουράκης, στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της. Ο Γ. Χασουράκης εργαζόταν ως τεχνίτης στο χώρο του εκχυλιστηρίου στο πυρηνελαιουργείο με την επωνυμία «Ανδρουλάκης Παύλος» στα Καστελλιανά Ηρακλείου Κρήτης.

Ο άτυχος  εργαζόμενος αντιλήφθηκε τη διαρροή εξανίου και ενημέρωσε όλους τους εργαζομένους να απομακρυνθούν από το χώρο. Άγνωστο για ποιο λόγο, επέστρεψε στο χώρο του εκχυλιστηρίου τη στιγμή που σημειώθηκε η έκρηξη.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εύχεται ακόμη ταχεία ανάρρωση στον Buzani Agim, 26 ετών, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την έκρηξη και νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας σε συνεργασία με τις λοιπές αρχές διεξάγει έρευνα για τα αίτια  του δυστυχήματος, ενώ παράλληλα το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ερευνά το αίτιο που προκάλεσε την ανάφλεξη στο εκχυλιστήριο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.