ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κάλαντα στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας

11:38 - 24 Δεκ 2009 | Πολιτική
Σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων και ώρα 11 π.μ., τα κάλαντα θα ψάλλουν στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου, τα παιδιά από τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Στις 11:45 π.μ. τα κάλαντα θα ψάλλουν στον πρωθυπουργό τα μέλη του μουσικοχορευτικού τμήματος της Αδελφότητας των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Στη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα ψάλλει τα κάλαντα η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή εργαζομένων σε προγράμματα stage στην έδρα της ΚΕ του κόμματος.

Στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στις 11:00 τα μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας-Σύλλογος Ποντίων Νέας Σμύρνης και στις 12:30 μέλη και η χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων θα ψαλλούν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη στα γραφεία του κόμματος από το Σωματείο του Καστελόριζου «Πολιτιστική μουσικοχορευτική ομάδα Καστελόριζου στις 12 το μεσημέρι και στις 12:30 από το Κρητικό Σωματείο «Οι βρακοφόροι της Κρήτης».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.