ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιες είναι οι αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

15:31 - 07 Ιαν 2010 | Πολιτική
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ, καθώς τα έργα δεν θα ολοκληρωθούν το Φεβρουάριο, όπως προβλεπόταν αρχικά, αλλά τον Απρίλιο. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς με καθυστερήσεις και μειωμένη μεταφορική ικανότητα. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών, στα εκτός λειτουργίας τμήματα, δρομολογούνται λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ.
Συγκεκριμένα:

- από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα θα είναι εκτός λειτουργίας οι σταθμοί Μοσχάτο, Καλλιθέα, Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, ΚΑΤ και Κηφισιά. Το Σαββατοκύριακο (9 και 10 Ιανουαρίου) και τη Δευτέρα (11 Ιανουαρίου) θα λειτουργήσουν οι λεωφορειακές γραμμές «Χ5» και «Χ6».

Η «Χ5» θα καλύψει το συγκοινωνιακό κομμάτι από το σταθμό «Ειρήνη» ως το σταθμό της Κηφισιάς. Η αφετηρία της θα είναι επί της Νερατζιωτίσσης έναντι της εισόδου του σταθμού «Ειρήνη» και το τέρμα της στην πλατεία πλατάνου στην Κηφισιά.

Η «Χ6» θα συνδέσει τους σταθμούς του Ταύρου και του Ν. Φαλήρου. Η γραμμή θα είναι κυκλική με αφετηρία εντός του χώρου στάθμευσης, κοντά στην ανισόπεδη διάβαση στον σταθμό του Ταύρου.

- από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου ως την 1η Απριλίου ετκός λειτουργίας θα είναι ο σταθμός Μοσχάτο. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργήσει, από τον σταθμό της Καλλιθέας ως τον σταθμό του Ν. Φαλήρου, η λεωφορειακή γραμμή «Χ13». Και αυτή η γραμμή θα είναι κυκλική με την αφετηρία της στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Γράμμου) στην Καλλιθέα.

- στο σταθμό Ανω Πατήσια λειτουργεί μόνο η αποβάθρα προς Κηφισιά

.Η συχνότητα των δρομολογίων και των δύο γραμμών είναι αντίστοιχη των δρομολογίων του ΗΣΑΠ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ «185».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.