ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα

14:00 - 21 Ιαν 2010 | Πολιτική
Βαθμιαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές χαμηλού υψόμετρου. Κακοκαιρία προβλέπεται και για τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ σταδιακή εξασθένιση αναμένεται από την Κυριακή.
Αναλυτικά, για σήμερα προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την περιοχή των Κυθήρων, τη δυτική Κρήτη και αργότερα τη Στερεα Ελλάδα. Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά Πελοποννήσου και της Στερεάς.

Το βράδυ αναμένονται καταιγίδες και χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς βροχές αρχικά στα ανατολικά και από το απόγευμα και στα υπόλοιπα, καθώς και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Παρασκευή, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επεκταθούν στην υπόλοιπη Κρήτη, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές χαμηλού υψόμετρου της Πιερίας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας. Το βράδυ έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στη Θράκη.

Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 9 και πιθανώς 10 μποφόρ θα επικρατήσουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Το Σάββατο τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεα, την Εύβοια, τη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη, ενώ βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται την Κυριακή.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.