ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενοχλημένος ο Κ. Καραμανλής για τη στάση της ΝΔ στο θέμα Χριστοφοράκου

10:49 - 28 Ιαν 2010 | Πολιτική
Ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τη στάση που κρατά η Ρηγίλλης απέναντι στη δημοσιοποίηση της επιστολής του προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, αλλά και από τα σχόλια βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Oι δηλώσεις βουλευτών, όπως του Β. Μιχαλολιάκου, του Γερ. Γιακουμάτου και του Γ. Κασαπίδη δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στο περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού. Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, το περιβάλλον του κ. Καραμανλή θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός να μην εμφανίζονται στελέχη, ακόμη και της «καραμανλικής» πλευράς, για να τον υπερασπιστούν και να τον αντιμετωπίζουν ως «παρία» της παράταξης.

 
Στο περιθώριο της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens, κεντρικό θέμα συζήτησης των βουλευτών της ΝΔ στα διάφορα «πηγαδάκια» ήταν οι επιθέσεις που δέχεται ο κ. Καραμανλής, τον οποίο δημόσια υπερασπίστηκε το τελευταίο διάστημα μόνο ο πρώην υπουργός Ευρ. Στυλιανίδης.

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι το πρωί της Τετάρτης υπήρξε επικοινωνία της Ρηγίλλης με το γραφείο του κ. Καραμανλή και με εντολή του Αντώνη Σαμαρά συμφωνήθηκε να υπάρξει πλήρης κάλυψη του τέως πρωθυπουργού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.