ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορίστηκε η σύνθεση της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens

21:15 - 28 Ιαν 2010 | Πολιτική
Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου συστάθηκε Εξεταστική Επιτροπή «για τη διερεύνηση της υπόθεσης Siemens στο σύνολό της». Μετά τις έγγραφες υποδείξεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων η Εξεταστική Επιτροπή συγκροτείται ως ακολούθως:

Από το ΠΑΣΟΚ: Αηδόνης Χρήστος, Βαλυράκης Ιωσήφ, Γρηγοράκος Λεωνίδας, Κεγκέρογλου Βασίλειος, Μακρυπίδης Ανδρέας, Νικητιάδης Γεώργιος, Οικονόμου Παντελής, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Ρήγας Παναγιώτης, Τσόνογλου - Βυλλιώτη Βασιλική.

Από τη ΝΔ: Τζαβάρας Κωνσταντίνος, Νεράντζης Αναστάσιος, Καλαφάτης Σταύρος, Αποστολάκος Γρηγόριος, Καμμένος Παναγιώτης (Πάνος), Σταϊκούρας Χρήστος.

Από το ΚΚΕ: Παφίλης Αθανάσιος

Από τον ΛΑ.Ο.Σ.: Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος

Από τον ΣΥΡΙΖΑ: Παπαδημούλης Δημήτριος

Η Εξεταστική Επιτροπή θα έχει τις εξουσίες και τις υποχρεώσεις των άρθρων 144 έως και 148 του Κανονισμού της Βουλής. Η πρώτη συνεδρίασή της ορίστηκε για την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 16:00.

Θα υποβάλει το σχετικό πόρισμά της μέχρι την 17η Μαρτίου 2010.

Σε ό,τι αφορά στην Εξεταστική Επιτροπή «για την ολοκλήρωση της διερεύνησης του συνόλου του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου», η πρώτη συνεδρίασή της ορίστηκε για την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 16:00.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.