ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Καρατζαφέρης: Εάν δεν υπάρξει μικροκομματική σκοπιμότητα υπάρχει ελπίδα

19:21 - 02 Φεβ 2010 | Πολιτική
Διάθεση για συναίνεση διαφάνηκε από τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, στο πλαίσιο των διμερών επαφών για την οικονομία.

«Είναι μία περίοδος που επιβάλλεται όλοι να δείξουμε σύνεση και σοβαρότητα, τα προβλήματα είναι πολλά, συσσωρεμένα» σημείωσε, προσθέτοντας πως «αν υπάρξει ρεαλισμός και δεν υπάρξει μικροκομματική σκοπιμότητα υπάρχει ελπίδα να στήσουμε ένα σκηνικό αισιοδοξίας».

Ερωτηθείς αν θα στηρίξει τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας, απάντησε πως αν μη τι άλλο πρέπει να ακούσουμε με σοβαρότητα και όχι με εμπάθεια αυτά που θα πει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνοντας πως ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν εν δυνάμει εχθρός, αλλά σαν αρωγός. Πρόσθεσε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε και τι κάνουμε.

Σε επισήμανση δημοσιογράφου για τη στάση της Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ της οποίας οι δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον κ. Παπανδρέου, ήταν σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε με ένα αιχμηρό σχόλιο. Όπως ανέφερε, κανένας λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα δεν περίμενε η κ. Αλέκα Παπαρήγα να παράσχει συναίνεση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.