ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: Εκτός της οικονομίας, μείζον θέμα και το μεταναστευτικό

13:53 - 04 Φεβ 2010 | Πολιτική
Η ΝΔ θα παρέχει τη συναίνεσή της στην κυβέρνηση στο θέμα της οικονομίας, αλλά όχι άνευ όρων. «Εκτός της οικονομίας, υπάρχουν και άλλα μεγάλα ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό» διαμήνυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Π.Παναγιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση.  

Το ραντεβού του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εσωτερικών, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, είχε «κλειστεί» στη διάρκεια της κατ' ιδίαν συνάντησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, είναι η οικονομία μείζον θέμα, αλλά υπάρχουν κι άλλα μεγάλης σημασίας, όπως το μεταναστευτικό, ο «Καλλικράτης» και το εκλογικό σύστημα.

Ειδικότερα, για το μεταναστευτικό, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε λόγο για ρυθμίσεις, που αποτελούν το «χαλαρότερο κατώφλι στην ΕΕ». Ζήτησε, δε, σοβαρότερες και αυστηρότερες προϋποθέσεις και να ακολουθηθεί ο ορθός δρόμος, τον οποίο υιοθέτησαν και άλλες χώρες της ΕΕ για να λύσουν αυτό το θέμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.