ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλοπή όπλων και αλεξίσφαιρων απο αστυνομικούς

10:32 - 16 Φεβ 2010 | Πολιτική
Στην κλοπής όπλων και αλεξίσφαιρων γιλέκων από δύο αστυνομικούς στo Μαρούσι προχώρησαν δύο άγνωστοι δράστες.Το περιστατικό συνέβη στις 23:45, όταν περιπολικό της Αστυνομίας εντόπισε ύποπτο αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Κηφισίας 32, στο ύψος όπου βρίσκεται η ΔΟΥ Αμαρουσίου, και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.  

Το πλήρωμα του περιπολικού προσέγγισε το αυτοκίνητο, ζήτησε να ελέγξει τους δύο ύποπτους και τότε αυτοί με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τους αστυνομικούς τον οπλισμό και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη λίγα μέτρα πιο πέρα επί της λεωφόρου Κηφισιάς από μοτοσυκλετιστές της Αστυνομίας και, σύμφωνα με  πληροφορίες, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Αμέσως οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας, από το Μαρούσι έως την Κηφισιά, ενώ αυξημένη κινητικότητα αστυνομικών δυνάμεων εντοπίζεται και στην περιοχή γύρω από την Χαριλάου Τρικούπη, στο κέντρο της Αθήνας. Έως αυτήν την ώρα, η αστυνομική επιχείρηση παραμένει χωρίς αποτέλεσμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.