ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μακελειό με ένα νεκρό και δύο τραυματίες στο Βύρωνα

18:39 - 16 Φεβ 2010 | Πολιτική
Ένας νέκρος πολίτης και δύο τραυματισμένοι αστυνομικοί ήταν ο απολογισμός αιματηρής επιχείρησης για τη σύλληψη κακοποιών στο Βύρωνα. Οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να συλλάβουν τους δύο ληστές, Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι έβγαιναν από σπίτι στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, αντάλλαξαν πυρά με τους δράστες, ενώ εκείνοι πέταξαν εναντίον τους δύο χειροβομβίδες, τραυματίζοντάς τους. Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας διερχόμενος πολίτης.

Οι δύο δράστες, που συνελήφθησαν, είναι τα ίδια άτομα που άρπαξαν τον οπλισμό και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα από αστυνομικούς στο Μαρούσι το προηγούμενο βράδυ.

Οι κακοποιοί συνελήφθησαν ενώ όλοι οι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία.

Όπως έγινε γνωστό και δύο είναι δραπέτες των φυλακών Λάρισας, όπου εξέτιαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και είχαν πάρει πενθήμερη άδεια ο ένας και οχταήμερη ο άλλος πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν επέστρεψαν και άρχισαν ξανά τις ληστείες.

Πρόκειται για τους δύο ληστές που πριν από ένα μήνα στην Κόρινθο «γάζωσαν» με καλάσνικοφ περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης μετά από ληστεία σε τράπεζα, με αποτέλεσμα το αστυνομικό όχημα να αρπάξει φωτιά και οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή.



Τελευταία τροποποίηση στις 10:32 - 17 Φεβ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.