ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση πρωθυπουργού με Βενιζέλο - Παμπούκη

16:31 - 23 Φεβ 2010 | Πολιτική
Η οικονομία βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον υπουργό Αμυνας, Ευ.Βενιζέλο και τον υπουργό Επικρατείας, Χ.Παμπούκη. Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος, επίσης, εξοπλιστικά θέματα, το θέμα των ναυπηγείων και το μέλλον του ναυπηγικού τομέα.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ υπουργός Αμυνας σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ανέφερε πως κατά την συνάντηση έγινε αναπόφυεκτα αναφορά τόσο  στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας όσο και στα μέτρα που είναι αναγκαία να ληφθούν για να βγεί η χώρα  από την περιδίνηση και πρόσθεσε πως οι ελληνες είναι
έτοιμοι να συνεισφέρουν, ωστόσο, θέλουν να γνωρίζουν ότι υπάρχει προοπτική και ασφάλεια.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε δηλώσεις και για την Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία επισημαίνοντας ότι κάθε κόμμα εφόσον έχει τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών μπορεί να πάρει τις δικές του πρωτοβουλίες και η Βουλή είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Αναφερόμενος στην οξύτατη αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ο Υπουργός Αμυνας επισήμανε πως σημασία δεν έχει η αντιδικία σε κομματικό επίπεδο, αλλά η λήψη τις μεγάλων και γενναιόψυχων πρωτοβουλιών για υπέρβαση της κρίσης.

"Δεν θέλουμε να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο και να καταλογίσουμε τις ευθύνες εκεί που ανήκουν, δηλαδή στην προηγούμενη κυβέρνηση, θέλουμε να αποφύγουμε το αδιέξοδο και κινούμαστε συντονισμένα και υπεύθυνα ως οικονομία και ως έθνος", είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:52 - 23 Φεβ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.