ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Παπανδρέου: Να κυρήξουμε πόλεμο στην ατιμωρησία και την ανομία

12:48 - 01 Μαρ 2010 | Πολιτική
Η ατιμωρησία και η ανομία που έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και στην ίδια την πολιτεία θα πρέπει να εκλείψουν. Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμη ότι οι Έλληνες πολίτες είναι έτοιμοι να κάνουν θυσίες για να αλλάξουν το τοπίο της κρίσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "τον σταματούν στο δρόμο πολίτες και του λένε ότι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν το μισθό τους για τη χώρα", γεγονός που προλειαίνει το έδαφος για το νέο πακέτο μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα.
"Αίτια της οικονομικής κρίσης είναι η διαφθορά, η ανομία και η ατιμωρησία, με αποτέλεσμα να λυγίσει το κράτος....Αυτή η ανομία έφερε την καταρράκωση της αυτοπεποίθησης του ελληνικού λαού...Ζητάμε τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθειας για την ανόρθωση του κράτους. Και οι πολίτες λένε ναι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Όμως όλοι απαιτούν τα χρήματα και οι προσπάθειές του να πιάνουν τόπο. Ότι το κράτος παίρνει τη δουλεία του στα σοβαρά. Αυτό που σε κάθε ευνομούμενο κράτος αποτελεί πραγματικότητα, στην Ελλάδα δεν είναι".
Τελευταία τροποποίηση στις 13:33 - 01 Μαρ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.