ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Σαμαρά-Λοβέρδου για το Ασφαλιστικό

12:42 - 02 Μαρ 2010 | Πολιτική
Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά συναντάται την Τρίτη ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις βασικές πτυχές των αλλαγών στο Ασφαλιστικό. Ο κ. Λοβέρδος έχει ζητήσει συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με αντικείμενο το Ασφαλιστικό.  

Ήδη, έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος είπε ότι τα μέτρα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση και ότι το κόμμα του με σοβαρότητα θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση. Αρνητικά απάντησε στην πρόσκληση ενημέρωσης η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Στην επιστολή της η κα Παπαρήγα εξηγεί ότι η άρνηση οφείλεται στο γεγονός ότι «είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να προσφέρει ενημέρωση, γιατί είναι γνωστό τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος, προκειμένου να προχωρήσουν τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια».

Η γγ υπογράμμισε επίσης ότι ο «διάλογος και η διαβούλευση έχουν εξελιχθεί σε μια καθαρά διακοσμητική διαδικασία, τουλάχιστον με βάση τη δική μας πείρα και τις θέσεις, σε μια διαδικασία που επιδιώκει να κρατήσει το λαό σε αναμονή, καλλιεργεί στο λαό άσκοπη και κυρίως επικίνδυνη αναμονή.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.