ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διυπουργική και Υπουργικό Συμβούλιο για λιμάνι και οικονομία

10:59 - 04 Μαρ 2010 | Πολιτική
Ανοικτή συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για το Λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιείται σήμερα στις 10:00 υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, με θέμα την παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για το Λιμάνι και τις υποδομές που αποτελούν προεκτάσεις του.  

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π., Ακτή Μιαούλη 10 και σε αυτή θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Προστασίας του Πολίτη και Πολιτισμού, καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Π., ο νομάρχης Πειραιά, ο δήμαρχος Πειραιά, οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Πειραιά, ο γενικός γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος και εκπρόσωποι φορέων.

Στις 11:00 εν τω μεταξύ συνεδριάζει και το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στο κτίριο πρώην ΥΕΝΑΝΠ στον Πειραιά. Στις 16:00 θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού το Υπουργικό Συμβούλιο.

Μία ώρα νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με την αρμόδια για θέματα Ναυτιλίας και Αλιείας Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μαρία Δαμανάκη, η οποία στις 14:30 θα έχει γίνει δεκτή και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.