ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπουτσής-Σκανδαλίδης: Γλίτωσαν παρά τρίχα πειθαρχικές κυρώσεις!

11:21 - 08 Μαρ 2010 | Πολιτική
Στο παρά πέντε αποφεύχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πειθαρχικές κυρώσεις στους Χρήστο Παπουτσή και Κώστα Σκανδαλίδη από τον πρωθυπουργό, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος τόσο από την κόντρα του πρώτου με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, όσο και με τις δηλώσεις του δεύτερου σε κυριακάτικη εφημερίδα.  

Οι κύριοι Παπουτσής και Σκανδαλίδης υποχρεώθηκαν σε διευκρινιστικές δηλώσεις, ενώ μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Μega, o Κ.Σκανδαλίδης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «αυτός που διακινούσε το σενάριο περί διαγραφής αδικεί τον Γ.Παπανδρέου», ενώ απέδωσε σε «φόρτιση» και «υπερβολή» την επίθεση του Χρ.Παπουτσή στον Φ.Σαχινίδη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει σε κυρώσεις, καθαιρώντας τον μεν κ. Παπουτσή από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, τον δε κ. Σκανδαλίδη από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, εάν δεν προχωρούσαν σε διευκρινιστικές δηλώσεις, ώστε να διορθώσουν την κακή εικόνα που παρουσίασε η κυβέρνηση το Σαββατοκύριακο.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε, μάλιστα, στους δημοσιογράφους που τον συνόδευσαν στο Παρίσι ότι «υπήρξαν κάποιες κινήσεις που δημιούργησαν παρεξηγήσεις, αλλά λύθηκαν και θα προχωρήσουμε άμεσα και δυναμικά».

Πριν τη συνάντησή του με τον Νικολά Σαρκοζί, ο Γ.Παπανδρέου επικοινώνησε με τον κ. Παπουτσή και του ζήτησε εξηγήσεις για τη στάση του. «Δεν είναι δυνατόν την ώρα που δίνω αυτή τη δύσκολη μάχη στο εξωτερικό, η κυβέρνηση να παρουσιάζει αυτή την εικόνα διάλυσης» φέρεται να του είπε.

Μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο κ. Παπουτσής εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Antenna, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης και δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον υφυπουργό Οικονομικών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.