ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαιρετίζει τη στήριξη Σαρκοζί η ΝΔ

16:12 - 08 Μαρ 2010 | Πολιτική
Ευχαριστημένη εμφανίζεται η Ρηγίλλης μετά τη στήριξη Σαρκοζί στην Ελλάδα, ενώ επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί για τις επαφές του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό μέχρι μετά το πέρας της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα αύριο στην Ουάσινγκτον. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Π. Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι μετά τις συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ έγινε ξεκάθαρο ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Θέλουμε να χαιρετίσουμε ιδιαίτερα τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Είναι δηλώσεις που ενισχύουν τους δεσμούς πολιτικής συνοχής μεταξύ των χωρών-μελών της ευρωζώνης και δίνουν την απαραίτητη εικόνα αλληλεγγύης, την οποία δεν έχει ανάγκη μόνο η Ελλάδα αλλά την έχουν ανάγκη όλοι» είπε.

Χαρακτήρισε δε ιδιαίτερα θετικές τις επισημάνσεις του κ. Σαρκοζί ότι από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η ΟΝΕ πρέπει να υπάρξουν θεσμοί για την προστασία του ευρώ απέναντι στις επιθέσεις κερδοσκόπων.

Ωστόσο, για τις επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, η αξιωματική αντιπολίτευση θα τοποθετηθεί για τις επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό μετά τη συνάντηση που θα έχει αύριο με τον Μπαράκ Ομπάμα.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.