ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ- Σαμαράς

22:36 - 12 Μαρ 2010 | Πολιτική
Τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Αντώνης Σαμαράς. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, που έγινε με πρωτοβουλία της Γερμανίδας καγκελαρίου, η κ. Μέρκελ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ να αξιολογήσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Τού ζήτησε επίσης, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), που θα γίνει στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, να κάνει προς όλους τους αρχηγούς των «αδελφών» κομμάτων του ΕΛΚ αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων της ΝΔ για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση.

Σε άλλα σημεία της συνομιλίας τους, η κ. Μέρκελ υπογράμμισε προς τον κ. Σαμαρά ότι η έξοδος από την κρίση απαιτεί από την πλευρά της Ελλάδας «θαρραλέες μεταρρυθμίσεις».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέπτυξε προς τη Γερμανίδα καγκελάριο τις θέσεις του και τόνισε ότι η ΝΔ αντιμετωπίζει την κατάσταση με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει την ελληνική οικονομία και επιδιώκοντας να βρεθούν λύσεις στα ελληνικά προβλήματα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.