ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Πεταλωτής: Δεν τίθεται θέμα ανασχηματισμού

10:23 - 15 Μαρ 2010 | Πολιτική
«Λήξαν» χαρακτηρίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής το θέμα που προέκυψε μετά την παρέμβαση του Χρήστου Παπουτσή στη Βουλή, ενώ είναι κατηγορηματικός ως προς το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, λέγοντας ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.  

Σε συνέντευξή του στα Νέα, ο κ. Πεταλωτής δηλώνει πως «δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικού ανασχηματισμού», καθώς «όλα τα μέλη της κυβέρνησης εργάζονται σκληρά και συλλογικά κάτω από τις σημερινές αντίξοες συνθήκες, με απτά αποτελέσματα».

Στο ερώτημα πώς θα αντιμετωπιστούν αδυναμίες και κυβερνητικές αρρυθμίες, ο κ. Πεταλωτής τονίζει:

«Είμαστε μια κυβέρνηση πέντε μηνών, η οποία κατορθώνει να εντάξει και πάλι τη χώρα μας ως ισότιμο μέλος στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινότητα, ενώ συγχρόνως εργάζεται για τις βαθιές τομές στην ελληνική πραγματικότητα. Προκύπτει, συνεπώς, ότι η λειτουργία της βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό και οι όποιες αδυναμίες της καθημερινότητας αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο».

Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε μετά τις βολές του Χρήστου Παπουτσή, από το βήμα της Βουλής, προς τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, ο κ. Πεταλωτής βάζει τέλος στα σενάρια περί αποπομπής του πρώτου, ξεκαθαρίζοντας πως «το θέμα θεωρείται λήξαν».  

Απορρίπτει, δε, και τους ισχυρισμούς ότι ο κ. Παπουτσής ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας πως «ως παλιό και έμπειρο στέλεχος του Κινήματος, αναλύει με τον δικό του τρόπο, βασισμένος στην εμπειρία και την ιδεολογία του, την τρέχουσα πολιτική».

Στέλνει, ωστόσο, μήνυμα στα στελέχη που διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική ότι «οφείλουμε όλοι, παρά τις αγωνίες μας, να μην εκπέμπουμε μηνύματα που θολώνουν τους στόχους μας και δημιουργούν άλλη εικόνα από την πραγματική».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.