ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Α. Τσίπρας: 'Βαδίζουμε προς κοινωνική χρεοκοπία'

10:45 - 15 Μαρ 2010 | Πολιτική
Βολές κατά της κυβέρνησης για «προκλητική» αντιμετώπιση της κρίσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «με τον τρόπο που διαχειρίζεται η κυβέρνση την δημοσιονομική χρεοκοπία βαδίζουμε ολοταχώς προς την κοινωνική χρεοκοπία».    

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, κλείνοντας αργά το απόγευμα της Κυριακής, τη διήμερη συζήτηση της ΚΠΕ για τις θέσεις του κόμματος ενόψει του εκτάκτου συνεδρίου που εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας βαίνει από το κακό στο χειρότερο «και το δυσάρεστο είναι ότι τα μέτρα που εξήγγειλε και καλείται να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση είναι μέτρα, τα οποία θα μας οδηγήσουν πολύ βαθιά μέσα στην κρίση και στην ύφεση».

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και πρόσθεσε ότι η πολιτική του, με μαθηματική ακρίβεια, θα φέρει μεγαλύτερα ελλείμματα, μεγαλύτερη ύφεση και νέα μέτρα, ακόμη πιο σκληρά.

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να υποστηρίξει την πολιτική της, θα προχωρήσει σε αυταρχικές μεθόδους, σε μεθόδους καταστολής, θα υιοθετήσει ακόμα και το γνωστό άθλημα της προβοκάτσιας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι και ο καθένας έχει τον ρόλο του».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.