ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτοιμη για νέες συλλήψεις η Αντιτρομοκρατική

13:29 - 13 Απρ 2010 | Πολιτική
Έτοιμη για νέες συλλήψεις είναι σύμφωνα η Αντιτρομοκρατική,στα πλαίσια της έρευνάς της, θεωρεί μέλη του Επαναστατικού Αγώνα. Σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες, εισαγγελείς ετοιμάζουν εντάλματα σύλληψης καθώς φαίνεται να υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για περίπου 8 έως 10 ακόμη άτομα.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την Πέμπτη ή το πολύ την Παρασκευή θα υπάρχουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τη σύγκριση γενετικού υλικού από σημεία επιθέσεων της οργάνωσης με δείγματα DNA που ελήφθησαν από τις κατοικίες των συλληφθέντων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.  

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί πυρετός για την ανάλυση των ευρημάτων από τις κατοικίες των συλληφθέντων. Μεταξύ άλλων συνεχίζεται η ανάλυση του σκληρού δίσκου του ηλεκτρονικού υπολογιστή του Ν.Μαζιώτη από την οικία στα Καλύβια.

Εξονυχιστικά ερευνήθηκε ολόκληρη την ημέρα χθες, Δευτέρα, η κατοικία στην Ν.Φιλαδέλφεια, όπου εντοπίστηκαν σημαντικά ευρήματα, όπως η χειρόγραφη προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα με την οποία είχε γίνει η ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε δυνάμεις των ΜΑΤ πίσω από το υπουργείο Πολιτισμού στα Εξάρχεια.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ληφθούν οι απολογίες των έξι συλληφθέντων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.