ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρέθηκε ο οπλισμός του 'Επαναστατικού Αγώνα'

08:51 - 20 Απρ 2010 | Πολιτική
Ο οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε γκαρσονιέρα 30 τ.μ. του 5ου ορόφου στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, δίπλα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.      

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οκτώ ρουκέτες, αντιαρματικό τύπου RPG7, σαν και αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στις 12 Ιανουαρίου 2007, καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο MP5 και εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε επίσης έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος θα εξεταστεί, καθώς και κλειστές κούτες οι οποίες θα μεταφερθούν με προσοχή από το διαμέρισμα σε ασφαλέστερο χώρο.

Εκτός από την Αντιτρομοκρατική επί τόπου βρίσκεται και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.

Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί στο όνομα Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος, το οποίο είχε μία εκ των πλαστών ταυτοτήτων που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου για την υπόθεση Κωνσταντίνου Γουρνά.Όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται η γιάφκα.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:55 - 20 Απρ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.