ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Παπούλιας: Να τιμωρηθούν όσοι πλούτισαν σε βάρος του λαού

12:02 - 03 Μαϊ 2010 | Πολιτική
Παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο, του ζήτησε να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι «ο λαός θα ανταποκριθεί» στα νέα μέτρα, υπογραμμίζοντας όμως ότι «πρέπει να πεισθεί πως θα υπάρξει δικαιοσύνη, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή» και κάλεσε να τιμωρηθούν «όλοι αυτοί που πλούτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού». Ο Γ.Παπανδρέου τόνισε ότι στόχος είναι να παταχθεί η ατιμωρησία, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει τους αδύναμους.  

«Πήραμε δύσκολες αποφάσεις αλλά αναγκαίες για την πατρίδα. Ευτυχώς η Ε.Ε. ανταποκρίθηκε και μας δίνει μια ανάσα κι ένα χρονικό διάστημα ηρεμίας για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος, ενώ παράλληλα η κυβέρνησή μας θα προστατέψει τις κοινωνικά αδύναμες ομάδες με ένα δίχτυ ασφαλείας, αλλά και θα δώσει έμφαση στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας» είπε ο πρωθυπουργός στον Κάρολο Παπούλια.

Στη συνέχεια του διαλόγου τους, ο πρωθυπουργός παρατήρησε ότι η όλη κατάσταση είναι και ευκαιρία μιας νέας αρχής και πρόσθεσε ότι με την ευρύτερη συναίνεση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων πρέπει να κάνουμε τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και την οικονομία που έπρεπε να έχουν γίνει πολλά χρόνια και τώρα είναι η ευκαιρία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι υπάρχουν δυνατότητες για μια άλλη Ελλάδα, δικαιοσύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τους φτωχότερους πολίτες που υποφέρουν και θα υποφέρουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:41 - 03 Μαϊ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.