ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Π. Δούκας: Το Μαξίμου γνώριζε τα πάντα..!

14:22 - 12 Μαϊ 2010 | Πολιτική
Αιχμές κατά του Γιάννη Αγγέλου άφησε ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, τονίζοντας ότι το Μέγαρο Μαξίμου "γνώριζε από την αρχή όλη την υπόθεση".  

Ο κ. Δούκας, ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ, τόνισε ότι ο Γιάννης Αγγέλου, υπό την ιδιότητα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, του τηλεφώνησε τον Ιούνιο του 2004 και του ζήτησε να εξετάσει το ζήτημα της Μονής Βατοπεδίου κατά προτεραιότητα, προσθέτοντας ότι, εκείνη την περίοδο έμαθε για την όλη υπόθεση.

Ο κ. Δούκας ανέφερε ότι προκάλεσε την απορία του το γεγονός ότι "στην πρόσφατη κατάθεσή του -ο κ. Αγγέλου- υποστήριξε ότι ήταν απλός σύμβουλος του κ. Καραμανλή και όχι διευθυντής του πρωθυπουργικού του γραφείου" προσθέτοντας ότι πάντα οι σχέσεις τους ήταν θεσμικού χαρακτήρα.

"Έχω πει από την πρώτη μου κατάθεση ότι το Μαξίμου γνώριζε από την αρχή όλη την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου" είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υφυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να ερευνηθούν όλοι οι λογαριασμοί και όλες οι ροές χρημάτων στην επίμαχη υπόθεση.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:32 - 12 Μαϊ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.