ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι σε Σαμαρά και ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη

13:56 - 14 Μαϊ 2010 | Πολιτική
Νέα σφοδρότερη αυτή τη φορά επίθεση, αφού στα πυρά της συμπεριέλαβε και τον πρώην αρχηγό του κόμματος, εξαπέλυσε εναντίον των επιλογών του νυν προέδρου της ΝΔ, κ. Σαμαρά, η προσφάτως αποπεμφθείσα Ντόρα Μπακογιάννη.          
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Καραμανλή, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε την ΝΔ μη πολυσυλλεκτικό κόμμα που ακολουθεί σκληρή αρχηγική γραμμή. Η Κυρία Μπακογιάννη άφησε να εννοηθεί πως είναι λάθος η σκληρή γραμμή της ΝΔ όσον αφορά το ασφαλιστικό από τη στιγμή που όπως είπε χαρακτηριστικά είναι πασιφανές πως χρειάζονται αλλαγές.

Αναφερόμενη στον τέως αρχηγό και Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή, δήλωσε ότι περίμενε να μιλήσει για τα μέτρα προσθέτοντας ότι η ίδια πλήρωσε ακριβά το κόστος της συμμετοχής της στην κυβέρνηση Καραμανλή και σε εσωκομματικό επίπεδο

Ειδικότερα για τα εσωκομματικά και δεδομένου ότι έλαβε το 40% των ψήφων κατά την εκλογή Προέδρου καθώς και του ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ υπάρχουν αρκετοί που συμπλέουν μαζί της, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως δεν έχει στόχο τη διάσπαση του κόμματος, ωστόσο όπως παρατήρησε ο κάθε βουλευτής πρέπει να κάνει αυτό που πιστεύει σωστό.

Να θυμήσουμε ότι από τον πρώην Πρωθυπουργό αποστασιοποιείται και ο κ. Σαμαράς, που  αφού ζήτησε τη «συγγνώμη» για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Καραμανλή στην οικονομία, δήλωσε: «Ας παίρναμε μέτρα εμείς το καλοκαίρι, κι ας μας ρίχνανε».
Τελευταία τροποποίηση στις 14:26 - 14 Μαϊ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.