ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκη της ΔΑΠ και ενίσχυση της ΠΑΣΠ στις φοιτητικές εκλογές

20:11 - 20 Μαϊ 2010 | Πολιτική
Νικήτρια των φοιτητικών εκλογών αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά η προσκείμενη στη ΝΔ παράταξη, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ενισχυμένα παρουσιάζονται τα ποσοστά της ΠΑΣΠ, ενώ η Πανσπουδαστική του ΚΚΕ καταγράφει αξιοσημείωτη πτώση. Από την άλλη πλευρά, ο Συνασπισμός και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά διατηρούν σταθερές τις δυνάμεις τους, ενώ αυξήθηκε και η αποχή.
Όπως συνήθως, τα ποσοστά της κάθε παράταξης δεν μπορούν να προσδιοριστούν με ακρίβεια, αφού η κάθε μία ανακοινώνει δικά της αποτελέσματα. Πάντως, ακόμη και η ΔΑΠ παραδέχεται την άνοδο της ΠΑΣΠ, ενώ άπαντες σχεδόν συμφωνούν ότι η πρώτη ήταν η νικήτρια των εκλογών. 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, για να συγχαρεί τα μέλη της νεολαίας του κόμματός του, για τη νίκη τους στις φοιτητικές εκλογές.  Απευθυνόμενος στην ηγεσία της οργάνωσης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "δώσατε και μια απάντηση σ’ αυτούς που θέλουν την προοπτική της παράταξης να σκοτεινιάζει. Η απάντηση είναι ότι η προοπτική είστε εσείς, είναι νεολαία. Είμαστε μαζί, είστε δίπλα μας. Και εκ μέρους όλων σας συγχαίρω. Και εκ μέρους της παράταξης σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια καταπληκτική επιτυχία".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.