ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνημα για την Εξεταστική των Ομολόγων

09:55 - 06 Ιουλ 2010 | Πολιτική
Ξεκινά σήμερα τις εργασίες της, η Εξεταστική Επιτροπή που συστήθηκε από τη Βουλή, για τη διερεύνηση της υπόθεσης των αμφιλεγόμενων δομημένων ομολόγων, στα οποία επένδυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πόρισμα της Επιτροπής θα πρέπει να υποβληθεί στην Ολομέλεια της Βουλής μέχρι της 4 Οκτωβρίου.

Η Εξεταστική Επιτροπή απαρτίζεται από 19 μέλη - 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 5 βουλευτές της ΝΔ, από έναν του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την άτυπη ομάδα των ανεξάρτητων εκπροσωπεί ο Νίκος Τσούκαλης. Συγκεκριμένα, τα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής:

ΠΑΣΟΚ: Αριάδνη Αγάτσα, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Αθανάσιος Οικονόμου, Έλενα Παναρίτη, Ευάγγελος Παπαχρήστος, Χρήστος Πρωτόπαπας, Κωνσταντίνος Ρόβλιας, Μιχάλης Τιμοσίδης, Ελένη Τσαούση και Χρήστος Χάϊδος.

ΝΔ: Κωνσταντίνος Κόλλιας, Νικόλαος Νικολόπουλος, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Προκόπης Παυλόπουλος και Ευγενία Σπέντζα-Τσουμάνη.

ΚΚΕ: Βέρα Νικολαϊδου

ΛΑΟΣ: Ηλίας Πολατίδης

ΣΥΡΙΖΑ: Βασίλης Μουλόπουλος

Οι εργασίες της Επιτροπής ξεκινούν στις 14:00, στην αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

α) Προγραμματισμός του έργου της Επιτροπής.

β) Διαδικαστικά θέματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.