ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακομματικά συγχαρητήρια στον Ευθυμίου

11:41 - 12 Ιουλ 2010 | Πολιτική
Συγχαρητήρια για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, δέχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, από τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε στον Πέτρο Ευθυμίου καλή επιτυχία στο έργο του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι, το γεγονός της εκλογής του ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ είναι εθνικής σημασίας και σηματοδοτεί τόσο τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, όσο και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι η χώρα ισχυρή φωνή στη διεθνή κοινότητα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η εκλογή του κ. Πέτρου Ευθυμίου στο αξίωμα του Προέδρου της Κ.Σ. του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα, επιτυχία η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή κρίσιμη για τη χώρα μας συγκυρία. Εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου εύχομαι στον κ. Ευθυμίου κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

Τέλος, και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Πέτρο Ευθυμίου, και τον συνεχάρη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.