ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπανδρέου: «Πληρώνουμε αμαρτίες του παρελθόντος»

19:00 - 30 Ιουλ 2010 | Πολιτική
Σε κατοίκους και συνεταιριστές του χωριού Κριτσά, στο Λασίθι, μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου, στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κρήτη. Ο πρωθυπουργός έφθασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου το μεσημέρι όπου τον υποδέχθηκαν ο Γ.Γ της Περιφέρειας Κρήτης, η Νομάρχης Ηρακλείου, ο δήμαρχος, βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το βράδυ θα κηρύξει, με ομιλία του, την επίσημη έναρξη του συνεδρίου των Κρητών όπου γης, που πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

«Η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες, το αποδεικνύετε εσείς. Η Ελλάδα μπορεί να είναι η Ελλάδα της αξίας, η Ελλάδα που τα προϊόντα μας αναδεικνύονται πρώτα στον κόσμο, που είναι ανταγωνιστικά, που δίνουν εισόδημα στον αγρότη, στον εργαζόμενο», σημείωσε ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στους κατοίκους του χωριού και συμπλήρωσε: «Έχουμε τις δυνατότητες, υπάρχουν και οι άνθρωποι, υπάρχουν οι αξίες, απλώς αυτά πρέπει να αναδείξουμε, αυτά πρέπει να προστατεύσουμε, αυτά πρέπει να στηρίξουμε.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ, είμαστε εδώ, ακριβώς, για να στηρίξουμε αυτές τις παραγωγικές δυνάμεις, τις δυνάμεις που πιστεύουν στην Ελλάδα, τις δυνάμεις που πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει η Κρήτη, το χωριό σας, η Ελλάδα, ώστε να μην έχουμε ποτέ πια επιτηρήσεις, ποτέ πια κηδεμονίες, ποτέ πια κρίση. Κι εμείς είμαστε  η Κυβέρνηση, το Κίνημα, που πάντα πάλευε γι’ αυτή την ανεξαρτησία, γι’ αυτή την αυτονομία, ώστε ο Έλληνας, η Ελληνίδα να έχουν πάντα το κεφάλι ψηλά. Αυτό θα καταφέρουμε και πάλι, με δυσκολίες. Ναι, πληρώνουμε λάθη του παρελθόντος, πληρώνουμε αμαρτίες του παρελθόντος, ιδιαίτερα των τελευταίων ετών, αλλά θα βγούμε απ’ αυτή την κρίση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.