ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρομοκρατία και Απεργίες και πάλι στο στόχαστρο των διεθνών ΜΜΕ

11:11 - 05 Αυγ 2010 | Πολιτική
Συνεχίζονται τα αρνητικά για τη χώρα μας δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο, με αφορμή την έξαρση της τρομοκρατίας και τις απεργίες. Τα ξένα ΜΜΕ καλούν όσους σκέφτονται να έλθουν για τουρισμό στην Ελλάδα να το ξανασκεφτούν, λόγω των δύο αυτών παραγόντων.

Η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail σημειώνει σε σχετικό της ρεπορτάζ για τον ελληνικό τουρισμό, ότι οι tour operators στο Λονδίνο ρίχνουν τις τιμές για την Ελλάδα, μετά και την προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών, με την οποία απειλούνται ευθέως όσοι την επισκέπτονται. Επίσης, η συντάκτης του άρθρου επισημαίνει ότι παρατηρείται αύξηση των κρατήσεων για Αίγυπτο και Τουρκία, σε βάρος της χώρας μας.

Οδοιπορικό στην Ελλάδα των απεργιών φιλοξενεί και η Αμερικανική εφημερίδα Chicago Tribune. Ο συντάκτης, ο οποίος έχει σημειωτέον ελληνικές ρίζες και επισκέφθηκε τη χώρα μας για να δει συγγενείς του, αναφέρει ότι έχασε πτήσεις, καθυστέρησε στα λιμάνια και γενικώς αντιμετώπισε «περιορισμένης έκτασης» προβλήματα κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας, τον Ιούλιο.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Daily Mail

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Chicago Tribune

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.