ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:Προεκλογικός αγώνας με Πόθεν έσχες

14:13 - 30 Αυγ 2010 | Πολιτική
Την υποψηφιότητα του για την Δημαρχίας της Γλυφάδας ανακοίνωσε και επισήμως ο κ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έχοντας προηγουμένως λάβει και το χρίσμα από την Ρηγίλλης, ζητώντας από τους συνυποψηφίους του υψηλού επιπέδου προεκλογικό, αγώνα, δεσμευόμενος παράλληλα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του της τελευταίας δεκαετίας.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγει για τους Δήμους και τις τοπικές Κοινωνίες ο Καλλικράτης τόσο για την ανάπτυξη τους, όσο και για την διατήρηση και ενίσχυση της Κοινωνικής Συνοχής, επισημαίνοντας παράλληλα πως απαιτείται σκληρή δουλειά για ν αλλάξουμε νοοτροπία σε κάθε επίπεδο.

Ειδικότερα για τον Δήμο της Γλυφάδας, ο οποίος σημειωτέον είναι ο ο δεύτερος μεγαλύτερος περιφερειακός Δήμος στην Αττική μετά το Περιστέρι, με 80.000 εγγεγραμμένους κατοίκους, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ότι βασική του επιδίωξη είναι να ανακτήσει την δυναμικότητα του σε κάθε επίπεδο μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του.Επίσης όπως είπε χαρακτηριστικά δεν πρέπει να χαθεί ούτε έν ευρώ τόσο από τα προγράμματα όσο και απ΄όσα δικαιούται η διεκδικεί ο Δήμος μεταξύ των οποίων και η ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας.

Ακόμη υπογράμμισε πως άμεση προτεραιότητα του είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα, μέσα από διαφανείς διαδικασίες προκειμένου να υπάρξουν μετρήσιμα αποτελέσματα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Αναφερόμενος, στις άλλες υποψηφιότητες αλλά και στο ενδεχόμενο να έχει απέναντι του την κ. Αλεξάνδρα Πάλλη, ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει αντιπάλους αλλά συντοπίτες με τους οποίους θα συνεργαστεί για το καλό της πόλης.

Ζήτησε όμως δημοσίως να διεξαχθεί μία λελογισμένη προεκλογική εκστρατεία, χωρίς πολυέξοδες ακρότητες ώστε να κρατηθεί υψηλό προεκλογικό επίπεδο. Δεσμεύτηκε δε για εννιά αρχές προβολής που έχουν στόχο την αποφυγή ρύπανσης και ηχορύπανσης και διαφάνειας στις εκλογικές δαπάνες , ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως ο ίδιος θα δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες των περιουσιακών του στοιχείων της τελευταίας δεκαετίας.

Ανακοινώσεις μελών του συνδυασμού και του προγράμματος όσον αφορά την διοίκηση της Δημαρχίας, θα γίνουν στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.