ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα παραιτηθεί από βουλευτής ο Γιάννης Δημαράς

15:25 - 26 Νοε 2010 | Πολιτική
Αμετακίνητος από την απόφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα την 1η Ιανουαρίου, παραμένει ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δημαράς, σύμφωνα με σημερινές του δηλώσεις.

Αν και, όπως αναφέρει, πολλοί ψηφοφόροι της Κίνησης του στις περιφερειακές εκλογές, του ζητούν να μην προχωρήσει στην παραίτησή, ο ίδιος δήλωσε ότι εμμένει στην απόφασή του, την οποία είχε ανακοινώσει το βράδυ της πρώτης Κυριακής των εκλογών για τους ΟΤΑ.

Ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μαζί με το Βασίλη Οικονόμου και τη Σοφία Σακαράφα, τέθηκαν εκτός της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, καθώς δεν είχαν, ως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, υπερψηφίσει το Μνημόνιο, κατήλθε στις εκλογές για τους ΟΤΑ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Στις κάλπες έλαβε 15,96% και ετέθη εκτός του δευτέρου γύρου, το δε βράδυ της 7ης Νοεμβρίου δήλωσε πως θα παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ορισμένα δημοσιεύματα τον έφεραν να μην εμμένει στην δήλωσή του περί παραιτήσεως, αλλά σήμερα σε γραπτή ανακοίνωσή του του ο Γιάννης Δημαράς αποσααφηνίζει ότι ισχύει εκείνη η δήλωσή του τη νύκτα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Ωστόσο, στη σημερινή του δήλωση υπογραμμίζει ότι η προσπάθεια στον περιφερειακό και στον κεντρικό πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι πιθανόν να επεξεργάζεται την ιδέα για νέο πολιτικό σχηματισμό.

"Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό, αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί. Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού. Σε αυτούς που, άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα έκαναν αμέσως μετά, με θύματα τα εκατομμύρια των απλών εργαζόμενων πολιτών. " δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημαράς.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:27 - 26 Νοε 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.