ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς

10:46 - 13 Δεκ 2010 | Πολιτική
Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού και του πολυνομοσχεδίου για την απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή του συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο, ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να περιμένει συναίνεση από τη Ν.Δ.

Η σύσκεψη θα γίνει στη 17.00 το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και θα συμμετέχουν σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ : ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Δύομιση ώρες αργότερα ο κ Σαμαράς θα μιλήσει σε δείπνο που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνοαμερικανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος.

 

Πρόγραμμα Παπανδρέου

 

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα στις 8.30 π.μ., με τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Victor Orban στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν. Στις 10.30 π.μ., ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας, Claude Gueant, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.