ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξαρχος: "Η κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο για να ψηφίζει νομοσχέδια"

14:20 - 22 Φεβ 2011 | Πολιτική
Κατά του «ξεπουλήματος σε έκπτωση» της δημόσιας περιουσίας και εναντίον των εκπροσώπων της Τρόικα τάχθηκε την Τρίτη μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος. Επίσης, ο κ. Έξαρχος διαμήνυσε ότι η ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος δεν ψηφίζει απλώς νομοσχέδια, αλλά επιδιώκει να διαδραματίζει ρόλο στη συνδιαμόρφωσή τους.

«Να ξέρουμε ποια είναι η δημόσια περιουσία, οι φορείς που τη διαχειρίζονται, και πώς θα την εντάξουμε σε έναν συνολικό αναπτυξιακό σχεδιασμό για να καλύψουμε ελλείμματα και χρέη, το ζήτημα δεν είναι να ξεπουλήσουμε σε έκπτωση δημόσια περιουσία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Θέλω να θυμίσω σε όσους ανησυχούν ότι υπήρχε μία έντονη ανησυχία αν αυτή η ΚΟ θα ψήφιζε νομοσχέδια όπως αυτό για το άνοιγμα των επαγγελμάτων ή το ν/σ για τις συγκοινωνίες. Προχωρούμε σε αλλαγές που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα» σημείωσε.
Ο κ. Έξαρχος ανέφερε ότι στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος «υπάρχει αίσθημα ευθύνης, όχι όμως απλώς για να ψηφίζουν οι βουλευτές, οι οποίοι βλέπουν πολίτες και ακούνε τις αγωνίες τους, αλλά να συνδιαμορφώνουν αποφάσεις».
Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές ζητούν να προχωρήσουν οι αλλαγές, αλλά συγχρόνως να υπάρχει ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων απασχόλησης για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή. Ο κ. Έξαρχος επιτέθηκε και στους εκπροσώπους της τρόικας τονίζοντας ότι «υπάρχει θέμα με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, καθώς ρόλο έχουν να συμβουλεύουν πώς θα πετύχει το πρόγραμμα όχι να κάνουν υποδείξεις σε κυβέρνηση και κόμματα πώς θα λειτουργούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.