ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φήμες για ανασχηματισμό προκάλεσαν δηλώσεις του Πάγκαλου

15:14 - 22 Φεβ 2011 | Πολιτική
«Δεν θα ήθελα να αναλάβω υπουργός Οικονομικών και να βάζω φόρους, τώρα, στο τέλος της ζωής μου» δήλωσε στο τέλος ομιλίας του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος στην ετησία τακτική γενική συνέλευση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας. Μετά από αυτό δημιουργήθηκε στην αίθουσα ότι ο κ. Πάγκαλος κάτι ήθελε να προαναγγείλει και αμέσως άρχισαν οι ψίθυροι περί ανασχηματισμού.

Στον κ. Πάγκαλο απάντησε η πρόεδρος της συνέλευσης και γενική διευθύντρια της ΕΑΕΕ κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη λέγοντας ότι «θα θέλαμε πολύ να αναλάβετε τη συγκεκριμένη θέση για να μπoρούμε να έχουμε διάλογο».
Είναι γνωστή η δυσαρέσκεια που υπάρχει από τους ασφαλιστές για το υπουργείο Οικονομικών, με το οποίο δεν έχουν επι της ουσίας κανέναν δίαυλο επικοινωνίας. Επίσης, ο κ. Πάγκαλος έκανε αναφορά στο υπόδειγμα της αποτυχημένης συγχώνευσης των τραπεζών Alpha - Εθνικής λέγοντας ότι «αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε εσάς» και κάλεσε τις ασφαλιστικές εταιρείες να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις για να δυναμώσουν την οικονομική τους οντότητα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.