ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν.Δ.: Επαναφέρει θέμα παραίτησης Παπακωνσταντίνου

14:10 - 25 Φεβ 2011 | Πολιτική
Στο ζήτημα παραίτησης του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωσταντίνου, που από ημερών έχει θέσει η ΝΔ, επανήλθε ο κ. Μιχελάκης υπενθυμίζοντας δήλωση του Γιώργου Παπακωσταντίνου, πως αν χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα τότε θα έχει αποτύχει.

"Εμείς ρωτήσαμε λοιπόν αν ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να παραμένει στη θέση του. Επαναλαμβάνουμε πως χρειάζεται ένα νέο μίγμα πολιτικής. Το πρόβλημα είναι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Όποιος υπουργός και να έρθει μετά θα πρέπει να αλλάξει η πολιτική. Δεν είναι προσωπικό το θέμα με τον κ. Παπακωσταντίνου. Δεν κάνει κάτι ο υπουργός χωρίς να ρωτά τον Πρωθυπουργό ή χωρίς να συζητείται στο υπουργικό συμβούλιο. Το πρόβλημα το έχουμε με την κυβερνητική οικονομική πολιτική", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος και επανέλαβε πως η πρόταση μομφής είναι ένα όπλο το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί από τη ΝΔ κατά το δοκούν.

Ταυτόχρονα, η αξιωματική αντιπολίτευση, επικρίνει την κυβέρνηση για αδιέξοδο οικονομική πολιτική, που αναδεικνύεται και από την αναθεώρηση του μνημονίου.

«Αναδεικνύει τις Κυβερνητικές αδυναμίες, επιβεβαιώνει τις αποκλίσεις στους στόχους για το 2010, ενσωματώνει νέα μέτρα για το 2011, περικλείει περισσότερα «μη-καθορισμένα» μέτρα για το 2012-2014» σημείωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ. κ. Χρ. Σταϊκούρας και συμπλήρωσε: «Καθιστά επιβεβλημένη την αλλαγή της Κυβερνητικής πολιτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.