ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημερώνει υπουργούς ο Παπακωνσταντίνου

16:57 - 25 Φεβ 2011 | Πολιτική
Διαδοχικές συναντήσεις είχε και σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου με υπουργούς της κυβέρνησης στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο και την Έκθεση Μεσοπρόθεσμης Δημοσιονομικής Στρατηγικής για την περίοδο 2012-2014.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου συναντήθηκε το μεσημέρι με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, και το απόγευμα συναντάται με τους υπουργούς Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη, και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη. 
Χθες συναντήθηκε με τους υπουργούς Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και Παιδείας, Δια Bίου Mάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. Η Έκθεση Μεσοπρόθεσμης Δημοσιονομικής Στρατηγικής θα θέτει ετήσια ανώτατα όρια δαπανών για τα υπουργεία και στόχους δημοσιονομικού ισοζυγίου για όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης έως και το 2014. Η Έκθεση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί προς διαβούλευση στα τέλη Μαρτίου και, εν συνεχεία, να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο προς τα μέσα Απριλίου και να ψηφισθεί από τη Βουλή έως τα μέσα Μαΐου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.