ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν.Δ.: "Δεν είναι συνομιλητής μας ο Καρατζαφέρης"

15:47 - 01 Μαρ 2011 | Πολιτική
Κλείνει την πόρτα προεκλογικής συνεργασίας με τον ΛΑΟΣ το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς θεωρεί ότι το «ναι» του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Μνημόνιο δεν επιτρέπει καμία πολιτική συζήτηση με τα δύο κόμματα. Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ.Γιάννης Μιχελάκης απέδωσε «παλινωδίες» στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, επισημαίνοντας πως δεν είναι συνομιλητής της ΝΔ.

«Επιμένετε για ένα πράγμα το οποίο για εμάς δεν υπάρχει. Αν ο κ. Καρατζαφέρης βγήκε το πρωί και είπε 'άλφα' και μετά βγήκε και είπε ΄'βήτα', τις παλινωδίες του θα τις κρίνει ο κόσμος, δεν θα τις σχολιάσω εγώ. Δεν ξεχνάμε ότι ο κ. Καρατζαφέρης ψήφισε το Μνημόνιο, ο κ. Καρατζαφέρης δεν είναι συνομιλητής μας».

Παράλληλα, η Ν.Δ. αποδίδει στην κυβέρνηση τα σενάρια πρόωρων εκλογών, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι έτοιμο και οι «πρόωρες κάλπες είναι καλοδεχούμενες».

«Χαιρόμαστε που ο κ. Πεταλωτής κατάλαβε επιτέλους πως τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, τα οποία διαρρέει η κυβέρνηση και μετά τα διαψεύδει, κάνουν κακό στον τόπο» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο κ. Αβραμόπουλος βρίσκεται «εκτός γραμμής», κάνοντας λόγο για μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Μιχελάκης εξέφρασε την εκτίμηση πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κινείται στην ίδια λογική, όπως όλα τα στελέχη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.