ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημίωρη αποχή των αστυνομικών, λόγω του μακελειού

12:28 - 02 Μαρ 2011 | Πολιτική
Σε ημίωρη αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, από τις 12 ώς τις 12:30 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί υπάλληλοι Αττικής, καθώς κατηγορούν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για επιχειρησιακά λάθη στην καταδίωξη των τριών κακοποιών, τα οποία οδήγησαν στο μακελειό στον Κηφισό.

Το απόγευμα της Τρίτης τρεις άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ μάρκας Volvo και χρώματος γκρι, λήστεψαν ένα περίπτερο στην οδό Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι.
Πριν τις 7 το απόγευμα, το κέντρο της Αμεσου Δράσης ενημερώθηκε και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έλαβαν εντολή να αναζητήσουν το κλεμμένο, όπως αποδείχθηκε, αυτοκίνητο. Λίγο μετά, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στο ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη, οι άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο και άρχισαν την καταδίωξή του. Ο οδηγός του όμως, ξαφνικά, σταμάτησε το όχημα και δύο συνεργοί του κατέβηκαν και άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών χρησιμοποιώντας πιστόλι και καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
 Αποτέλεσμα της ένοπλης συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο αστυνομικών, ο σοβαρός ενός άλλου και ο ελαφρύτερος ακόμη ενός άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.