ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επτά προσαγωγές σε επιχείρηση κατά "Πυρήνων της Φωτιάς" σε Αθήνα και Βόλο

13:01 - 14 Μαρ 2011 | Πολιτική
Έφοδο σε διαμερίσματα στην Αθήνα και τον Βόλο πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική την Δευτέρα, εντοπίζοντας όπλα και προσάγοντας επτά άτομα στην αστυνομία, όπως μεταδίσει το πρακτορείο Reuters.
Στα διαμερίσματα βρέθηκαν έξι πιστόλια, δύο Καλάσνικοφ, ένα περίστροφο,  σφαίρες, διαρρηκτικά εργαλεία, περούκες, στολές αστυνομικών, δύο ηλεκτρονικοί  υπολογιστές και ασύρματοι ενδοεπικοινωνίας. "Οι έρευνες έγιναν επειδή προέκυψαν στοιχεία σε βάρος υπόπτων για  συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς", είπε στέλεχος της  αστυνομίας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης θα γίνουν έφοδοι και σε άλλες  περιοχές της χώρας. Η αστυνομία προσήγαγε πέντε άνδρες και δύο γυναίκες από τα διαμερίσματα  στην Αθήνα και το Βόλο, όπου πραγματοποίησε τις εφόδους. Εις βάρος του ενός  άνδρα εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης .
"Η αστυνομία θα προχωρήσει σε βαλλιστικά τεστ για να εξακριβώσει εάν ο  οπλισμός που βρέθηκε έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες", είπε το  στέλεχος της αστυνομίας.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:04 - 14 Μαρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.