ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώην υφυπουργός της Ν.Δ. προσχωρεί στον ΛΑΟΣ

13:05 - 18 Μαρ 2011 | Πολιτική
Εντείνεται η πίεση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί σημαντικό θέμα στη Νέα Δημοκρατία με τις δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη, που ίσως προοιωνίζονται μετακίνησή του στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, ένα ακόμα γαλάζιο στέλεχος αποχωρεί από το κόμμα, αυτή τη φορά για να μπει στις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ. Aναστάσιος Λιάσκος συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη και ζήτησε την προσχώρησή του στις τάξεις του κόμματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης, ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό για την απόφασή του και του ζήτησε να δραστηριοποιηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων. Ο κ. Λιάσκος θήτευσε επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, ως υφυπουργός Τουρισμού, από όπου απομακρύνθηκε στον πρώτο ανασχηματισμό, στις 14 Φεβρουαρίου 2006.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη είχε δημιουργηθεί μείζον θέμα με τις δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη, ο οποίος δήλωσε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη και η Δημοκρατική Συμμαχία θα εισέλθουν στη Βουλή, ενώ υποστήριξε το έργο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Η Ν.Δ. επιχείρησε να υποβαθμίσει το ζήτημα, θεωρώντας ότι είναι "άνευ σημασίας". Ωστόσο, κύκλοι της λεωφόρου Συγγρού, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μίλησαν υποτιμητικά για τον κ. Χατζηγάκη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.