ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάγκαλος: "Ο Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον μου"

12:48 - 21 Μαρ 2011 | Πολιτική
Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος τη Δευτέρα, για το θέμα των επεισοδίων εις βάρος του στην Κερατέα, χρεώνοντας στον κ. Τσίπρα την οποιαδήποτε ευθύνη, αν τυχόν πραγματοποιηθεί δολοφονική επίθεση εναντίον του. Ο κ. Τσίπρας απάντησε λίγο αργότερα με επιστολή στον Πρωθυπουργό, στην οποία καταγγέλει τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ως όνειδος για τη δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε στο Mega το πρωί της Δευτέρας ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει Αλβανούς να του επιτίθενται. Επίσης, υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε θέλει, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα αποδεχθεί φασιστικές μεθόδους. Πρόσθεσε ότι μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξαναδώσουμε μάχη για τη Δημοκρατία. Επανέλαβε, τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ως πολιτική στρατηγική το μπάχαλο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πάγκαλος θα κινηθεί άμεσα νομικά, με μήνυση κατ' αγνώστου, στρεφόμενος κατά του προσώπου που δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι εκείνος τον προπηλάκισε την περασμένη εβδομάδα στα Καλύβια.  Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα ζητήσει από τη συγκεκριμένη εφημερίδα τα στοιχεία του προσώπου που έκανε αυτές τις δηλώσεις.


Τσίπρας στον Παπανδρέου: "Η συμπεριφορά Πάγκαλου ντροπή για τη Δημοκρατία!" 

Για να απαντήσει στις νέες  κατηγορίες Πάγκαλου, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό.
Με αφορμή τα όσα ανέφερε ο κ. Πάγκαλος σε πρωινή εκπομπή, ο κ. Τσίπρας ξεκαθαρίζει:
"Ο κ. Πάγκαλος δεν είναι ένας γραφικός πολιτικός σχολιαστής που έχει το ακαταλόγιστο να επιτίθεται κατά πάντων. Είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησής σας. Και αν η συμπεριφορά του αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία, αυτό το χρεώνεστε εσείς προσωπικά, όσο επιμένετε να μην την αποδοκιμάζετε."

Τελευταία τροποποίηση στις 16:53 - 21 Μαρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.