ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άδωνις Γεωργιάδης: "Άλλα δέκα στελέχη της Ν.Δ. σε επαφές με τον ΛΑΟΣ"

13:53 - 21 Μαρ 2011 | Πολιτική
Για την «μετεγγραφή» του Αν.Λιάσκου από τη Ν.Δ. στον ΛΑΟΣ που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, μίλησε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο γραμματέας του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Λιάσκος ήταν αυτός που επεδίωξε την ένταξή του στις τάξεις του ΛΑΟΣ και επί 15 ημέρες έπαιρνε τηλέφωνο, ζητώντας συνάντηση με τον Γ.Καρατζαφέρη, ενώ τόνισε πως τουλάχιστον άλλα 10 στελέχη της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου πρώην βουλευτών, έχουν επαφές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Για το θέμα της μαγνητοφώνησης του κ. Λιάσκου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως πρόκειται για ηχογραφημένη δήλωση.

Ειδικότερα για το θέμα του κ. Λιάσκου, ο γραμματέας του ΛΑΟΣ δήλωσε πως συζήτησε μαζί του το αίτημα που έθεσε για να αναλάβει τον τομέα του τουρισμού, με τον οποίο είχε ασχοληθεί και επί κυβερνήσεως Καραμανλή. «Χαρήκαμε που ήρθε στο κόμμα μας ο κ. Λιάσκος γιατί τον θεωρούσαμε σοβαρό άνθρωπο, αλλά χαρήκαμε περισσότερο που έφυγε, μετά την συμπεριφορά που επέδειξε. Στην πολιτική, η συνέπεια έχει πρωταρχική αξία. Δεν μπορεί να λέμε κάτι την Πέμπτη και να το ξελέμε την Παρασκευή» επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης.
Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί πως η κεντροδεξιά δεν ανήκει κατ' αποκλειστικότητα στη ΝΔ. Σημείωσε, χαρακτηριστικά, πως υπάρχει ένα μεγάλο κόμμα που διαρκώς συρρικνώνεται, ένα μικρό κόμμα που διαρκώς μεγαλώνει κι ένα κόμμα που προσπαθεί να υπάρξει.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:27 - 21 Μαρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.