ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο συλλήψεις στον Ωρωπό - Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά στα σπίτια τους

15:08 - 24 Μαρ 2011 | Πολιτική
Η αστυνομία συνέλαβε, έπειτα από καταδίωξη, δύο άτομα, όταν διαπίστωσε ότι αυτά επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, στον Ωρωπό συνελήφθησαν ένας 27χρονος και ένας 32χρονος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Μέσα στο αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από τη περιοχή του Μαρκόπουλου Ωρωπού, βρέθηκαν δυο διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδιά σπιτιών και 150 ευρώ. Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες σε τέσσερα σπίτια, στα οποία εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων τρία πιστόλια, 300 φυσίγγια, ένας πυροκροτητής, ποσότητα δυναμίτιδας, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα. Τα πιστόλια έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες είναι άτομα που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ο ένας από τους δύο, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, είχε κληθεί να καταθέσει παλαιότερα, διότι είχε βρεθεί αποτύπωμα του σε κινητό αντικείμενο στο σπίτι ενός από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Η εμπλοκή του, τότε, στην υπόθεση έληξε με την εξέτασή του από τον εισαγγελέα.
Δικογραφία για την υπόθεση σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Την πορεία των ερευνών παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.