ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Γκρίνιες" στο εσωτερικό της Ν.Δ.

14:35 - 28 Μαρ 2011 | Πολιτική
Αναταραχή έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς τομεάρχες και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης "βάλλουν" εναντίον μιας ομάδας γύρω από τον πρόεδρο του κόμματος, που λαμβάνει όλες τις αποφάσεις αγνοώντας τους υπόλοιπους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" σε τεταμένο κλίμα η σύσκεψη, που πραγματοποίησαν οι τομεάρχες προ ημερών, όταν ο Αντ.Σαμαράς βρισκόταν στις Βρυξέλλες.

Πάντως, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα, διαψεύδοντας την είδηση της σύσκεψης. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, με δηλώσεις του ζήτησε να υπάρξει, επωνύμως, υπεύθυνη δήλωση από κάποιον εκ των τομεαρχών. Υποστηρίζει ότι ο ίδιος έχει στα χέρια του επιστολή από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κ.Τασούλα, στην οποία τον διαβεβαιώνει ότι ποτέ στη συγκεκριμένη σύσκεψη δεν ελέχθησαν όσα γράφτηκαν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

"Καμία απόφαση δεν παίρνεται ερήμην των στελεχών της ΝΔ. Για παράδειγμα γίνονται συχνές συναντήσεις του αντιπροέδρου Σταύρου Δήμα με τους αναπληρωτές τομεάρχες και τους γραμματείς για τη διαμόρφωση της πρότασης της ΝΔ για την οικονομία που θα παρουσιασθεί στο Ζάππειο από τον Αντώνη Σαμαρά" δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.

Ωστόσο, ο κ. Χρ. Ζώης, που μετείχε στη σύσκεψη, διαψεύδει τόσο τον κ. Τασούλα όσο και τον κ. Μιχελάκη. Σε δηλώσεις του (στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash), παραδέχθηκε ότι ασκήθηκε κριτική σε χειρισμούς της ηγεσίας του κόμματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.