ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπακογιάννη: Θα βελτιωθούν κι άλλο οι σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας

14:17 - 29 Μαρ 2011 | Πολιτική
Αισιόδοξη για την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων εμφανίστηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη στον τηλεοπτικό δίκτυο NTV. Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα βελτιώνονται, όσο η Τουρκία συνεχίζει την πορεία της προς την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κα. Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για την συνάντηση «Γυναίκες και πολιτική στην Ευρώπη και στην Τουρκία», στο Πανεπιστήμιο Μπιλγκί (Bilgi), απάντησε επίσης σε ερωτήσεις σχετικές με τις πρόσφατες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Ελλάδα. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτίμησε ότι ο λαός έχει δικαίωμα να εκφράζει τη δυστυχία του, τονίζοντας, ωστόσο, ότι υπάρχει και ζήτημα δημαγωγίας.

"Ο λαός είναι ελεύθερος να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του", δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε: "Είμαστε η κοιτίδα της δημοκρατίας. Αλλά μην ξεχνάτε ότι εφήυραμε τόσο τη δημοκρατία όσο και τη δημαγωγία... Η Ελλάδα γνωρίζει πώς θα αντιμετωπίσει τα προβλήματά της και θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της βαθμιαία. Και ο λαός θα συμβάλλει σε αυτήν την διαδικασία".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.