ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επίθεση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Παπακωνσταντίνου

15:13 - 05 Απρ 2011 | Πολιτική
Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου αντιμετώπισε την Τρίτη την "μήνυ" των συντρόφων του στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, για την δική του τακτική, για τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, εν όψει και της τελικής κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού προγράμματος 2012-2015, αλλά και για τις νέες εγγυήσεις προς τις τράπεζες.

Πρώτη ξεκίνησε η κ. Βάσω Παπανδρέου, η οποία απευθυνόμενη στον κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι χρειάζεται άλλη πολιτική. «Όλο λέμε ότι δεν θα πάρουμε νέα μέτρα και όλο τα παίρνουμε, τελικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός.
Η κ. Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι από το 2013 είναι πιθανό να χρειαστεί αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Ο κ. Παπακωνσταντίνου διέψευσε αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια ανάγκη.
Κριτική δέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών και για τις εγγυήσεις προς τις τράπεζες. Η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν την έχει πείσει και ότι ως αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει σημαία την κριτική για τα δισεκατομμύρια που παρείχε ως εγγυήσεις στις τράπεζες η κυβέρνηση Καραμανλή και τώρα συμβαίνει το ίδιο. Ο κ. Παπακωνσταντίνου υπερασπίστηκε τις εγγυήσεις στις τράπεζες, λέγοντας ότι καταβάλλεται προσπάθεια για την ισχυροποίηση του τραπεζικού συστήματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.