ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ.Χρυσοχοΐδης: "Δεν απειλείται η σταθερότητα της κυβέρνησης"

11:46 - 11 Απρ 2011 | Πολιτική
Προσπάθεια να ισορροπήσει τις καταστάσεις εντός του κυβερνώντος κόμματος, μετά την αναταραχή που δημιούργησε η αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως "δεν κινδυνεύει η σταθερότητα της κυβέρνησης, ούτε η ενότητα του ΠΑΣΟΚ" από υψηλούς τόνους, τους οποίους χαρακτήρισε "έκφραση διαφωνίας" των βουλευτών στο πλαίσιο του διαλόγου.

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε: «Δεν κινδυνεύει η σταθερότητα της κυβέρνησης, ούτε η ενότητα του ΠΑΣΟΚ από αυτές τις αντιδράσεις. Οι βουλευτές μεταφέρουν την αγωνία των πολιτών, αλλά παράλληλα δίνουν κι εκείνοι αγώνα. Δεν αποτελούν πρόβλημα οι υψηλοί τόνοι. Γίνεται μια συζήτηση».
Η ένταση δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, όταν ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια και οι βουλευτές ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου σε υψηλούς τόνους.
Τα γεγονότα ενίσχυσαν τη φημολογία για σημαντικές πολιτικές εξελίξεις εντός του Απριλίου, εξ αιτίας κυρίως της κατάστασης της οικονομίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.