ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Άρειο Πάγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

13:45 - 11 Απρ 2011 | Πολιτική
Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντε επισκέφτηκε ο πρώην υπουργός κ. Α. Τσοχατζόπουλος, για να ζητήσει επίσπευση της προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη δικαστική έρευνα για το θέμα της κατοικίας του, σε σχέση με την φορολογική του κατάσταση.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Κ. Κοτσαλή, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της εισαγγελίας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά και όπως δηλώνει ο εισαγγελέας «η πόρτα του είναι ανοιχτή σε κάθε έλληνα πολίτη». Από πηγές του Αρείου Πάγου έγινε γνωστό ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωσε προς τον εισαγγελέα ότι ζητάει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, αφού όσο αυτή καθυστερεί, ο ίδιος γίνεται στόχος των ΜΜΕ .
Η έρευνα για τα φορολογικά και περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού διεξάγεται από εισαγγελέα του τμήματος οικονομικού εγκλήματος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έχει ήδη διαρκέσει δέκα μήνες και όπως ανέφεραν αρμόδιες εισαγγελικές πηγές θα ολοκληρωθεί μετά την αποστολή του σχετικού πορίσματος από τον ΣΔΟΕ.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει, επίσης, προσφύγει στο ΕΣΡ διαμαρτυρόμενος για τις εναντίον του αναφορές από ηλεκτρονικά Μέσα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.