ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερουλάνος: "Κανένα πρόβλημα συντονισμού στην κυβέρνηση"

11:46 - 12 Απρ 2011 | Πολιτική
Δεν δέχεται τις κατηγορίες για ασυνεννοησία και έλλειψη συντονισμού στην κυβέρνηση ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, αντιτείνοντας πως αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα στη χώρα "δεν θα είχαν προχωρήσει". Σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 ο κ. Γερουλάνος υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός είπε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Σύμφωνα με τον υπουργό, η πρόθεση του Γιώργου Παπανδρέου είναι να προχωρήσει, με κάθε κόστος, τόσο στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων όσο και στο Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο.

Από τα μεγαλύτερα προτερήματα του Γ.Παπανδρέου είναι ότι αρνείται να μπει στη γυάλα, όπου πολλοί συνεργάτες θα ήθελαν να τον βάλουν, δήλωσε ο Π. Γερουλάνος . "Ξέρει την κατάσταση πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε υπουργό του" δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.

Στο ερώτημα εάν ο Γ.Παπανδρέου είναι διατεθειμένος να συγκρουστεί ακόμα και με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γερουλάνος απάντησε πως ο πρωθυπουργός δεν θα δημιουργούσε σύγκρουση για τη σύγκρουση, αλλά "κάνει τη σύγκρουση, για να την κερδίσει".
Ο υπουργός δήλωσε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. "Δεν θα μπορούσαμε να βγούμε από την κρίση εάν δεν λέγαμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό" υπογράμμισε, σημειώνοντας πως ο Γ.Παπανδρέου κατάφερε με γρήγορα βήματα "να ανεβάσει την αξιοπιστία της Ελλάδας στο διεθνές σκηνικό".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.