ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τετ-α-τετ του πρωθυπουργού με υπουργούς για τα νέα μέτρα

11:40 - 13 Απρ 2011 | Πολιτική
Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης θα παρουσιαστεί το πολιτικό πλαίσιο του πακέτου των νέων μέτρων για το 2011, του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου, ύψους 23 δισ. ευρώ, για την περίοδο 2012-2015 και του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου ολοκληρώνει την Τετάρτη, τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με υπουργούς. Παράλληλα, συνεχίζονται οι συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας.

Ο πρωθυπουργός θα αναλάβει την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου, υπό τη μορφή γενικών αξόνων κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πιθανότατα θα συνεδριάσει την Πέμπτη. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν ορισμένες εξειδικεύσεις από τον Γ. Παπακωνσταντίνου.
Η απόφαση που έχει ληφθεί είναι η παρουσίαση του συνολικού πακέτου και των επί μέρους μέτρων να πραγματοποιείται σταδιακά και σε διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, έως ότου κατατεθεί το πρόγραμμα προς ψήφιση στη Βουλή, υπό μορφήν πολυνομοσχεδίου περί τα μέσα με τέλη Μαΐου.
Οι τελικές λεπτομέρειες του προγράμματος διαμορφώνονται στις διαδοχικές κατ' ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους υπουργούς. 
Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός συναντάται στις 13:00 με τον υπουργό Εσωτερικών Γ.Ραγκούση, στις 14:00 με την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και στις 15:00 με τον υπουργό Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο. Παράλληλα, συνεδριάζουν οι ΚΤΕ Παιδείας και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:53 - 13 Απρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.